Szolgáltatásaink


Cégünk széleskörű szolgáltatásokkal támogatja vállalkozása webes megjelenését, hiszen tudjuk, hogy a mai világban milyen fontos az online jelentét.

Weboldal készítés

A legújabb trendeknek megfelelő weboldalakat készítünk, melyek teljes mértékben igazodnak az Ön vállalkozása arculatához, szín- és formavilágához. Az általunk alkotott weboldalak megjelenése minden esetben letisztult, átlátható, de egyben egyedi is.

Webdesign

Megrendelése esetén, Önnel egyeztetve állítjuk össze a weblap struktúráját. A design kialakításakor minden esetben figyelembe vesszük cégének jelenlegi arculatát, szín- és formavilágát és ezzel összhangban készítjük el honlapját.

Weboldal karbantartás

Sok esetben a meglévő website-nak korszerűsítésre, modernizálásra van szüksége. Akár funkcióbeli módosításról, a keresőrobotok kiszolgálásáról, vagy a kinézet frissítéséről van szó, mi örömmel megvalósítjuk.

Tartalom feltöltés, formázás

Vállaljuk szövegek, galériák, videók, blogbejegyzések és egyéb tartalmak feltöltését. Webes kampányok esetén konverziómérő kódokat helyezünk el az oldalban.

Keresőoptimalizálás – SEO

Munkáink kivitelezésénél nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálás technikai beállításaira, a szemantikus kódolásra. Segítünk kiválasztani a megfelelő kulcsszavakat, hogy a keresőkben a legjobb találatokat érjük el.

Logó tervezés, grafikai szerkesztés

Egyedi és stílusos logók tervezése, melyet az időtállóság és letisztultság jellemez. Vállaljuk komplett arculatok és reklámgrafikák magas színvonalú kivitelezését.

 

Ajánlatot kérek